Nejnovější recenze ze sekce Ústní sprchy
- Skvělé skladný,prakticky,dostatečně výkonný
- kvalitní produkt
- suprová cena
- skvělá značka
Velmi dobrá ústní sprcha, má jemný tlak a důkladně čistí zuby. S nákupem jsem byla spokojená, zboží bylo dodáno rychle.
- výborná
- krásně se drží v ruce
- hezká
Dcera si vybrala sprchu a už si dobrovolně čistí zoubky nejen kartáčkem. Hlavice má skvělý tvar a velikost.
Není vodotěsná a po několika dnech užívání nefunguje
- Fajn
- Je to velice účinný prostředek na čistotu v ústech
Oral-B Oxyjet MD20
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v Nazuby.cz
Funguje.
zatím se učím používat
- Mnoho různých nástavců, součástí je taška-organizér, snadno se přenáší, jednoduše se skládá a rozkládá, dostatečný objem vody. Různé režimy tlaku vody. Vypadá krásně a esteticky v koupelně.
Zakoupila jsem tento irigátor a jsem naprosto spokojená! Má mnoho různých nástavců, což ho dělá velmi univerzálním. Součástí balení je praktická taška-organizér, takže je snadné ho vzít s sebou na cesty. Montáž a demontáž je velmi jednoduchá, zvládne to každý. Objem vody je dostatečný i na delší použití a nabízí různé režimy tlaku vody, takže si každý najde ten svůj. Navíc vypadá krásně a esteticky se hodí do každé koupelny. Doporučuji všem, kdo hledají kvalitní irigátor!
- Lehce přenosný a skladný.
- Malá nádržka na vodu, musí se doplnit i několikrát během čištění.
Splňuje očekávání, má silnou trysku, funkce postačuje pro běžné užívání.
- Uvedený výrobek byl zakoupen již podruhé, vyhovuje nám
- super tlak
- výdrž baterie
- Snadné použití a je vždy po ruce
- cestovní pouzdro
Perfektní ústní sprcha. Rychlá pomoc po každém jídle. Když máte rovnátka, tak je tahle sprcha k nezplacení. Už mě netrápí maso mezi zuby. Vyhovuje mi, že se dá vzít všude s sebou.
zatím jsem nepoužil
Rychlé dodání, vše v naprostém pořádku.
ještě jsem ho nevyzkoušel
Ústní sprcha je spíše hračka. Je manuální a nevytváří tak vysoký tlak a plynulý proud vody. Nevěřím, že má nějakou účinnost.
Doporučuji, nejen pro děti.
Tuto zubní sprchu už dlouho používám.
Vozím i na dovolenou.
Doporučuji.
SoWash Hydro-Jet
Přidáno: 9. listopadu 2024
(naposledy upraveno 9. listopadu 2024)
Zakoupeno v Nazuby.cz
Super, jednoduché čištění, produkt i na cestování - do etua. Helena
- Super malá ústní sprcha
- Velký výkon překvapil
- 3 režimy
- Tryska s kartáčkem skvělý nápad
- Dlouhá vydrž baterie
Mám jednu velkou sprchu doma, ale protože mám rovnátka potřebuji něco i s sebou na cesty a do práce. Sprcha oclean splnila úplně moje požádavky. Je to malé akorát do dlaně. Praktický pomocník. Doporučuji.