Nejnovější recenze ze sekce Ústní sprchy
Zatím nevyzkoušený
- Stejná nabíječka se zubním kartáčkem Philps Sonicare. Ten je vynikající.
- Lehká a snadná obsluha.
- Rozbila se mi asi po 3 letech. Jak jsem se díval na recenze tak nejsem zdaleka sám. Dovnitř se dostala vlhkost a poškodila plošný spoj. Koupil jsem si proto další.
- Pokud ji chcete opravit tak prakticky nejde rozebrat. Potřebujete k tomu dva silné muže nebo jeden svěrák :-).
poměr výkon/cena
Krexus EX9166 bílý
Přidáno: 4. listopadu 2023
(naposledy upraveno 4. listopadu 2023)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Dobře padne do ruky, dobrá výdrž baterie ,větší náplň vody než u konkurence je tak akorát
Mohu tuto vodní sprchu jen a jen doporučit.
Díky 3 výkonům motoru v kombinaci s různými nástavci lze regulovat sílu proudu vody od velmi jemného po dost razantní. Nádržka vody ze začátku nestačila na všechny zuby, ale chce to cvik, teď je jedna nádržka tak akorát na celou pusu. Akumulátor vydrží více než 3 týdny na jedno nabití při každodenním používání. Trochu mě překvapilo, co ještě se nechá z pusy vymést sprškou po standardním vyčištění kartáčkem. Cestovní pouzdro je pevné praktické, vejde se do něj pár vybraných nástavců. A jedna praktická zkušenost, při čištění zubů nemířit na oči;).
- výborná pomůcka na čištění zubů
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým TrueLife
- Větší obsah nádržky.
- 2trysky
- Celá omyvatelná
Velká spokojenost s tímto produktem.Vůbec nám nevadí širší rukojeť ,držíse nám dobře.
- skvělé
- jednou za měsíc nutno čistit a jednou za rok se utrhne stříkadlo a je třeba vyměnit za nové
Doporučuji, již mám třetí
- Úžasná pomůcka pro zubní hygienu
- vzhledem k ceně konkurenčních výrobků je provedení místy nedokonalé, hlavní masařka je ventil v nádobce na vodu
- vše v jednom, lze vyměnit nástavce
Zatím spokojena.
- dostatečně velká nádoba na vodu
- nezjistil jsem
Nevadent NMD 3.7 B6
Přidáno: 28. října 2023
(naposledy upraveno 28. října 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Objednávám znovu po třech letech. Naprostá spokojenost.
- Snadné použití
- Mnoho nástavců
- Balení na cesty
- Vyšší spotřeba vody
Dost hlučný.Jinak funguje jak má.
- dobra cena
- zatim nic
Funguje.
super myčka na zuby
sice hlučnější,ale splňuje co má
- Množství módů a nástavců
- Velmi dobře čistí
- Vypadá pěkně
- Není vidět, kolik zbývá vody v nádržce
- Špatně se drží a klouže
Jako nástroj dentální hygieny rozhodně plní svoji funkci, čistí velmi dobře, má mnoho módů, intenzit a nástavců pro různé účely. Z hlediska uživatelského pohodlí už ale tolik spokojená nejsem, špatně se mi s ní pracuje kvůli její velikosti, navíc hladké tělo je sice velmi elegantní, ale pokaždé mám pocit, že mi vyklouzne. Jinak zatím funguje, jak má, a i výdrž baterky mi přijde obstojná, ale přes veškerou snahu se nám nepovedlo „skamarádit“. Největší podíl na tom má právě to, že přestože nemám malé ruce, přijde mi do ruky velká, špatně se mi kvůli tvaru drží a hladký materiál ten pocit, že každou chvíli skončí na podlaze, jen umocňuje.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »