Nejnovější recenze ze sekce Ústní sprchy
Waterpik Ultra WP100E
Štefan Babós
Přidáno: 16. července 2023
(naposledy upraveno 16. července 2023)
Zakoupeno v PROFIMED.cz
- funguje
- tichý chod
- zásobník na vodu by mohl mít větší objem
Je to můj druhý přístroj. Ten první, když jsem ho čistil, tak jsem ho naplnil teplou vodou a přidal dezinfekci a tu rukojeť jsem vložil do nádržky a přístroj zapnul. Kapalina tak cirkulovala. Potřeboval jsem si odskočit a pak jsem na to pozapomněl a když jsem se asi po čtvrthodině vrátil, tak jen chrčel a byl horký. Už se mi ho nepodařilo rozchodit. Ten první přístroj obsahoval možnost vložení bělící tablety. Tato funkce se pro mě ukázala jako zbytečná, bez dostatečného efektu. V prostoru pro bělící tabletu se také snadněji usazovali bakterie. A přístroj s bělením byl zbytečně drahý. Stejně tak ty tablety. A jsem přesvědčen, že opravdu funguje. Stalo se, že jsem pozapomněl vyčistit umyvadlo a kolem výtokového otvoru se usadily bakterie. Tak jsem to využil a nasměroval na to trysku z froseru. Bakterie se krásně a snadno vymyli. Přesvědčil jsem se, že přístroj má dostatečné schopnosti ke kvalitnímu čištění. Jen ten předchozí měl buď větší nádrž a nebo trochu menší průtok a tak ten zásobník byl dostatečný. U tohoto nového, když chci zuby vyčistit důkladně, tak to musím naplnit dvakrát. Také ten novější je tichý. Dříve jsem do nádržky před čištěním dával trochu ústní vody. Ta ústní voda, ale vytváří časem takové usazeniny, které pravděpodobně snižují výkon a tím i efektivitu čištění. Do tohoto nového dávám jen vodu. Domnívám se, že to je dostatečné. A pokud použiji ústní vodu, tak jí mohu použít neředěnou a, mám dojem, dostane se také kam má. K tomu už nepotřebuje tlakovou kapalinu. Nakonec jsem rád, že se mi ten starý přístroj porouchal.
Už máme jeden doma a zakoupili další na chatu. Takže spokojenost
dlouhodobě používám v pohodě, nemám zubní kazy
Rychla dodavka zbozi
- lehká zubní sprcha, koupila jsem hlavně kvůli čištění zubních implantátů, velká spokojenost
žádná
- když fungovala, fungovala dobře
- sprcha vydržela přesně rok, potom odešla do věčných lovišť. Tu první mi v pohodě vyreklamovali a poslali novou. Ta nová, vydržela přesně rok a něco a tu už mi vyreklamovat nechtěli, napsali mi, že vypršela reklamační lhůta...
Koupila jsme na základě hodnocení na Heurece, což byla chyba. Hodnocení není objektivní...
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Velmi nás mrzí Vaše nespokojenost.
Reklamační lhůta je dva roky od zakoupení výrobku, pokud je v rámci reklamace produkt vyměněn za nový, stále se reklamační lhůta počítá od data nákupu původního výrobku.
Pokud nám však pošlete číslo reklamačního protokolu na [email protected], rádi pro Vás ověříme způsob řešení Vaší reklamace.
Tým TrueLife
- vyčistí dobře mezery mezi zuby
- nastavení tlaku
- Doručené zboží nebylo nové, bylo použité!!
- Jsem naprosto spokojena.
- Žádná.
Manželka používala produkt 8 let k naprosté spokojenosti. Pro totální amortizaci si zakoupila stejný.
- dobrá cena
- jednoduché použití
- lze nastavit na různou sílu vody
- lehce se plní
- nádržka lze rychle doplnit
- dobíjecí stojánek
velká spokojenost, opravdu vyčistí
Panasonic EW-1511-W503
Přidáno: 27. června 2023
(naposledy upraveno 27. června 2023)
Zakoupeno v Nazuby.cz
- splnilo moje očekávání
Tento produkt mi byl doporučen a jsem spokojený
- snadné a bezpečné použití
- Silné
- Funguje jak má
- baterie
bohužel za pár měsíc použití, tak začíná blbnout baterie, a u obou kusech, který jsem koupil, pro zatím už 2. měsíce a žádné odezvy od servisu PHILIPsu na stav reklamaci., stále se čeká.
- Hygiena
- OK
- Hodne funkci.
Mam kratce, nevyhody jsem zatim nezjistila.
Reakce značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi, vážíme si času který jste jí věnoval. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueLife
zatím funguje perfektně
Skladný, vhodný i na cesty
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »