Nejnovější recenze ze sekce Ústní sprchy
- i po umytí zubů dokáže ještě něco najít ...
- měkká koncová tryska se nekontrolovaně ohybá - přejdu na pevnou
TrueLife AquaFloss Compact C300 White
Přidáno: 11. července 2024
(naposledy upraveno 11. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Nepotřebuje napájení
- Musí se držet téměř kolmo jinak saje naprázdno.
Perfektní sprcha, jednoduché ovládání, 3 stupně síly
- Dostačující zásobník na vodu. Díky jeho kapacitě není přístroj příliš těžký, na druhou stranu musím nejméně 2x doplnit, abych vyčistila všechny zuby.
- Rozdíl mezi 2 hlavními funkcemi je minimální. Jsou téměř identické.
Poměr cena výkon je celkem dobrý. Ale upřímně jsem od něj čekala víc. 3 funkce, kde jedna z nich je na masáž dásní. Tu jsme zatím zkusili jen jednou. Ty dvě ostatní funkce jsou téměř identické. Nemohu porovnat s jinou ústní sprchou, ale chybí mi u přístroje větší razantnost. Příště bych vybrala jiný s větším tlakem. Při čištění musím 2-3 doplnit zásobník vody, abych vyčistila všechny zuby.
Super sprcha na zuby. Vypláchne každou nečistotu po jídle. Za mě bezvadná věc.
Tento produkt nemá takový tlak v trysce.
Příznivá je velká nádobka na vodu, trochu mě vadí pulzy,
ale ve finále jsem spokojená
výhodou je škála nastavení do 10ti a širší příslušenství
- Super produkt
velice hlučný při čištění zubů, ráno se bojím jej použít, když manžel spí
- Dobrý poměr cena/výkon
- Náhradní hlavice za příznivou cenu.
- Děti jsou spokojené.
Doporučuji, rychle dodání a spokojenost.
Reakce značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás, že jste s naší ústní sprchou spokojena.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueLife
- hezký vzhled
- dobrá cena
- nezabírá přílíš místa
- Přesně jako na obrázku
Byl to dárek pro dceru a byla nadšená, veliká spokojenost
- Poměr: cena x kvalita - předčil má očekávání
- Cenově dostupný produkt
- Perfektní pomocník
Skvělá sprcha, velká výdrž a všichni v rodině jsou z ní nadšení. Ovládání velice jednoduché. Za nás velká spokojenost.
Se sprchou jsem zatím spokojená.Dostačující tlak pěkně vyčistí mezizubní prostory.Nádržka na vodu vystačí na jedno použití.Výrobek mám krátkou dobu/záleží jak dlouhá bude životnost baterie/ale můžu doporučit.Dříve jsem používala ústní sprchu ORAL-B OXYJET MD 20 do sítě a také jsem byla celkem spokojená.Když dosloužila, tak jsem si ji znovu objednala a byla jsem zklamaná.Měla velmi malý tlak a vůbec žádný efekt.Výrobek jsem vrátila a vyměnila za PHILIPS SONICARE.Nelituji-je to velký rozdíl.
až moc silný
- Sprcha slabá i kartáček slabý oproti starším modelům
- 4 nástavce je možné použít pro celou rodinu
ještě je relativně brzo na to, hodnotit, zda pomáhá v péči o mezizubní prostory. byla mi doporučena stomatologem k péči o zubní implantát. tak uvidíme
TrueLife AquaFloss Compact C300 White
Registrovaný uživatel
Přidáno: 20. června 2024
(naposledy upraveno 20. června 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- 3 klasické hlavice na výměnu v balení a další specializované hlavice (např. na rovnátka, plak atd.)
- Dostatečně velká nádrž
- tlak v pohodě, mezizubní kartáčky to stoprocentně asi nenahradí. Mezizubní kartáček po čištění vezme už ale fakt jen minimum
- dobíjení přes USB-C
- vyber na různě velké tlaky a i pulzní střiky na masáže dásní
- poděkuje po použití
- voda prská, ale tak to je jasné, žejo. Nejlepší použít asi ve sprše.
- celkem velký, hodí se spíš do skříňky
- mohl by mít protiskluzový povrch, ať nesklouzne z keramiky/umyvadla
Doporučuji, ty mínusy jsou jen takový bonus, jen tam mohla být zespodu nějaká guma, jinak perfekto
- jednoducha manipulace
Tuto sprchu nedoporučuji.Již dvakrát jsem tento výrobek měla a byla jsem s ním spokojená.Ale tohle bylo velké zklamání.Absolutně nedostačující tlak i na poslední stupeň.Dle mé zkušenosti jsou to vyhozené peníze.Sprchu jsem vrátila.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »