Nejnovější recenze ze sekce Ústní sprchy
Trochu menší výkon, než jsem očekával. Pracuje na principu pulzů a proud vody z trysky mohl být silnější.
Cena - výkon.
- nástavce nešli měnit, špatná kvalita
- výrobek se sám zapínal a nešel vypnout
- Mám již druhý kus výrobku,První kus mi vydržel při každodenním používání 7 let,
- Jednoduché používáíá
Mohu všem liden,kteří pečují o svůj chrup je DOPORUČIT.
- ok
Dobrá náhrada vysloužilého.
Super pristroj,naplnil me ocekavani,extra silny oproti jinym,...max.spokojenost.
Dekuji Anna
skvělý pomocník při dokonalé ústní hygieně
Nevadent SMD 24 A1
Přidáno: 20. května 2024
(naposledy upraveno 20. května 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- skvělá pomůcka, kdo má rovnátka
- Velká spokojenost
Doporucuji:) velká spokojenost
- Na jedno plné nabití jen 30-60 sekund (!) v chodu, pak zase nutné dlouhé nabíjení.
- Odešla po pár měsících
Celkem jsme museli vrátil už tři tyto sprchy - dvě nově zakoupené (jedna v kamenném Lidlu, druhá na e-shopu), třetí byla výměnou za první porouchanou. Po nějakém čase (u posledního kusu už po necelých dvou měsících) přestaly fungovat, resp. přestaly se nabíjet. Vzhledem k tomu, že i nová vydržela po plném nabití méně než minutu v chodu, tak to tipuju na vadné baterie nebo nabíječku. Nebo je měli v Lidlu tak dlouho na skladě, až se baterie zničily samovybitím.
Cena / kvalita úžasný strojek
Zubní sprcha je přenosná. Super na cesty.
Skvělá sprcha, mnoho nástavců.
na dočištění mezi zuby dokonalé
- nedostatečný tlak, v podstatě jednolitý proud vody bez pulzace - naprosto neúčinné. Výrobek mi byl vyměněn za jiný typ, se kterým jsem spokojen, za což děkuji.
Narozdíl od Oral-B Oxyjet MD20 tento typ vyžene ze zubů i guláš ze starého bůvola :-)
Reakce značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás, že jste s naší ústní sprchou spokojen.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueLife
Horší ovládání, resp. plnění nádržky.
povedený výrobek, sprcha dává dobrý tlak oproti konkurenci
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »